Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Պոլենո» (ֆոտո)
LifestyleԲաղադրամասեր՝
150 գրամ նուշ
500 մլ սերուցք
380 գրամ խտացրած կաթ
750 գրամ շերտավոր խմոր՝ առանց դրոժ
Պատրաստման եղանակ՝
Խմորը երկարությամբ կտրատել:
Թխել ջեռոցում 200 աստիճանով:
.png)
Սերուցքը հարել, ավելացնել խտացրած կաթը, կրկին հարել:
Խմորը շարել սննդի նրբաթիթեղի վրա, կրեմը քսել, լցնել նուշը ու փաթաթել;
Գիշերը դնել սառնարան:
Առավոտյան կրեմ քսել ու ավելացնել նուշը:
.png)