Առավոտյան նախաճաշի շատ համեղ բաղադրատոմս. Բարակ նրբաբլիթներ կարտոֆիլից
LifestyleԲաղադրամասեր 5 ոչ մեծ կարտոֆիլ, 250-300 մլ կաթ, 250-300 գր ալյուր, 3-4 կտոր սխտոր, 3 ձու, 1 ճաշի գդալ շաքարավազ, 3+2 ճաշի գդալ բուսական յուղ, Աղ, մաղադանո
Պատրաստման եղանակը Մաքրում եք և կտրատում կարտոֆիլը 4 մասի, լցնում ջուր (այնքան, որ հազիվ ծածկի կարտոֆիլը), աղ և եփում: Մի քիչ սառելուց հետո ջրի հետ, որում այն եփվել է, լցնում եք բլենդերի մեջ և հարում մինչև շիլայանման զանգված ստանալը: Այնուհետև ավելացնում եք սխտոր, ձու, ալյուր, կաթ, 3 ճաշի գդալ բուսական յուղ, կանաչի և աղ՝ մոտավորապես մեկ թեյի գդալ: Լավ խառնում եք և թողնում 20 րոպե խմորը հանգստանա: Տապակում եք տաքացրած թավայում, քիչ քանակությամբ բուսական յուղով՝ միջին տրամագծով բարակ նրբաբլիթներ:
Նյութի աղբյուրը՝ Xohanoc.am