Օրվա բաղադրատոմս. Բուլկի՝ բալի միջուկով (ֆոտո)
LifestyleԲաղադրամասեր՝
2 թեյի գդալ դրոժ
300 մլ կաթ
60 գրամ շաքարավազ
1 ձու
բուսայուղ
550 գրամ ալյուր
1 պտղունց աղ
300 գրամ սառեցրած բալ
2 ճաշի գդալ շաքարավազ
2 ճաշի գդալ կրախմալ
40 գրամ կարագ
40 գրամ շաքարավազ
40 գրամ ալյուր
Պատրաստման եղանակ՝
Ալյուրը խառնել դրոժի հետ:
Այլ կաթսայի մեջ եռացնել կաթը, ավելացնել շաքարավազ ու աղ:
Միախառնել երկու զանգվածքենրը:

Բալին ավելացնել շաքարավազն ու կրախմալը:
Խմորը մի քանի մասի բաժանել, լցնել միջուկը:

Ալյուրը, կարագը, շաքարավազը միախառնել:
Ավելացնել բուլկիներին ու թխել:
