Օրվա բաղադրատոմս՝ աղցան «Օրխիդեա» (լուսանկարներ)
LifestyleԲաղադրամասեր՝
200 գրամ ապխտած երշիկ
50 գրամ կարտոֆիլի չիպս
2 հատ ձու
100 գրամ կորեական գազար
150 գրամ պանիր
Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը՝
Ապխտած երշիկը կտրատել, այն խառնել կորեական գազարի հետ։ Պանիրը և ձուն քերիչով անցկացնել, այն ավելացնել երշիկի և կորեական գազարի խառնուրդի վրա, ապա ավելացնել չիպսերը և այն խառնել մայոնեզով։
Այդ խառնուրդից շրջանաձև զագված պատրաստել և զարդարել չիպսերով ու կանաչիով։
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)