Ինչպես պատրաստել ամենահամեղ «Էսկիմոն». զարմացրեք Ձեր հյուրերին
LifestyleԲաղադրությունը՝
4 ձվի դեղնուց,
1բաժակ շաքարավազ,
7 ճաշի գդալ կաթ,
3 ճաշի գդալ կակաո,
3 ճաշի գդալ թթվասեր կամ մածուն,
1 թեյի գդալ սոդա:
Պատրաստման եղանակը՝
Ամբողջը խառնել իրար, միքսերով հարել: 4 ձվի սպիտակուցը լավ հարել մինչև փրփրելը,ապա աստիճանաբար , շարունակելով հարելը ավելացնել 0,5 բաժակ շաքարավազ: Դեղնուցային զանգվածը զգուշորեն ավելացնել պատրաստի զանգվածին: Ապա ավելացնել 1 բաժակ կտրատած ընկույզ, 3 ճաշի գդալ կակաո 1,5 բաժակ ալյուր,զգուշորեն խառնել:Ստացվում է ջրիկ խմոր,լցնել այս զանգվածը նախօրոք յուղոտած և ալյուրոտած տապակի մեջ ( որով պետք է թխվի) և թխել միջին ջերմաստիճանում: Տորթի երեսին հաստ շերտով քսել կրեմը:Վրան զգուշորեն քսել գլազուրը:
ԿՐԵՄԸ՝
1 հատ ձու,
1բաժակ շաքարավազ,
2 ճաշի գդալ ալյուր,
1,5 բաժակ կաթ
200 գր կարագ
Խառնել իրար, եփել, սառեցնել,առանձին հարել կարագը և ավելացնել զանգվածին։
ԳԼԱԶՈՒՐ՝
0,5 բաժակ շաքարավազ,
3 ճաշի գդալ կակաո,
0,5 բաժակ կաթ,
100 գր կարագ
Կաթը,շաքարավազը ու կակաոն խառնել իրար, եփել մարմանդ կրակի վրա մինչև բարձրանալը։ Վերցնել կրակից ավելացնել կարագը։Խառնել մինչև կարագը հալվի և լցնել տորթի վրա։