Սա իմանալուց հետո դուք այլև դեն չեք նետի բանանի կեղևը. Ահա որքան օգտակար կարող է լինել այն
LifestyleՊարզվում է՝ բանանը ոչ միայն կարելի է ուտել, այլև՝ կեղևն օգտագործել:

Ատամները սպիտակեցնելու համար անհրաժեշտ է բանանի կեղևի ներսի հատվածը պարզապես քսել ատամներին:
Կաշվե կոշիկներին թարմ տեսք հաղորդելու համար բանանի կեղևը քսեք դրանց, այնուհետև մաքրեք մաքուր գործվածքով:

Բանանի կեղևը մի փոքր ջրի հետ խառնեք բլենդերով՝ համասեռ զանգված ստանալու համար: Այնուհետև ստացված մածուկով մաքրեք ու փայլեցրեք արծաթը:
Բանանի կեղևն օգտակար է չոր մաշկ ու պեպեններ ունեցողների համար: Անհրաժեշտ է օրը մեկ անգամ բանանի կեղևի ներսի հատվածով մերսել մաշկն ու արդյունքը սպասեցնել չի տա:

Բանանի կեղևից հրաշալի քացախ է ստացվում, որը չնայած դառնաթթվահամ է, սակայն հաճելի քաղցրավուն համ է թողնում օգտագործելուց հետո: Այն հրաշալի կերպով կարելի է օգտագործել աղցանների պատրաստման ու ջրին կամ թեյին համ հաղորդելու համար:
Հաջորդ անգամ փորձեք միսը բանանի կեղևի հետ պատրաստել. այն փափուկ ու հյութալի կստացվի:
Եթե մոծակների կծած տեղերը սարսափելի քոր են գալիս, անհրաժեշտ է պարզապես դրանց վրա քսել բանանի ներսի հատվածը:

Մաշկի վրա հայտնված պզուկներից ազատվելու համար անհրաժեշտ էդրանց վրա քսել բանանի կեղևն ու որոշ ժամանակ չլվացվել:
Բանանի կեղևն ամբողջությամբ անվտանգ է և չի պարունակում քիմիական ոչ մի այնպիսի նյութ, որը կարող է բացասաբար ազդել բույսերի կամ մարդկանց վրա: Այսպես, դրանով կարող եք մաքրել նաև բույսերի տերևները:

Ավելի լավ է բանանի կեղևը նետել ոչ թե աղբամանը, այլ հողի մեջ: Այն առավել շատ խորհուրդ է տրվում օգտագործել լոլիկների ու վարդերի հողը պարարտացնելու համար:
Եթե բանանի կեղև և բանանի փոքրիկ կտոր տեղադրես այգում, ապա ժամանակի ընթացքում այն կգրավի թիթեռների ուշադրությունը, որոնք կհավաքվեն այդտեղ:
Բանանի կեղևի վրա մի ամբողջ հաղորդագրություն կարելի է թողնել կամ պատկերներ նկարել: Աենահետաքրքիրը, սակայն, այն է, որ այն կարելի է կարդալ միայն մի քանի ժամ հետո:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Hayinfo.net-ը