Ախորժելի է, այնպես չէ՞. աննկարագրելի համեղ այս խաչապուրին պատրաստելու համար կպահանջվի ընդամենը րոպեներ
LifestyleՀԱՅ Ինֆո
Եթե դուք սիրում եք նախաճաշին պատրաստել արագ, ինքնատիպ ու չկրկնվող ուտեստ, ապա խաչապուրու այս բաղադրատոմսը, համոզված ենք, որ ձեզ կհետաքրքրի: Այն պատրաստվում է շատ արագ և միանգամից հագեցնում է քաղցը:
Բաղադրիչներ
Չոր պանիր - 200 գր
Սամիթ - 100 գր
Հավկիթ - 2 հատ
Թթվասեր - 200 գր
Ալյուր - 2 ճ/գ
Բուսական յուղ - 2 ճ/գ
Պատրաստումը
Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք իրար հետ մի ամանի մեջ՝ քերած պանիրը, 2 ձուն, թթվասերը, կանաչին և 2ճ/գ ալյուրը:
Խառնում ենք գդալով, մինչև ստացվի միաձույլ զանգված՝ առանց հարելու:
Տապակի մեջ լցնում ենք բուսական յուղը, այնուհետև լցնում ստացված զանգվածը:
Եփում ենք միջին կրակի վրա, կափարիչը փակ այնքան, մինչև ոսկեգույն երանգ կստանա:
Այնուհետև թեքում ենք, որ մյուս կողմն էլ եփվի, բայց արդեն՝ կափարիչը բաց:
Այս ամենը ձեզնից կխլի ոչ ավելի, քան 10-12 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Եթե դուք սիրում եք նախաճաշին պատրաստել արագ, ինքնատիպ ու չկրկնվող ուտեստ, ապա խաչապուրու այս բաղադրատոմսը, համոզված ենք, որ ձեզ կհետաքրքրի: Այն պատրաստվում է շատ արագ և միանգամից հագեցնում է քաղցը:
Բաղադրիչներ
Չոր պանիր - 200 գր
Սամիթ - 100 գր
Հավկիթ - 2 հատ
Թթվասեր - 200 գր
Ալյուր - 2 ճ/գ
Բուսական յուղ - 2 ճ/գ
Պատրաստումը
Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք իրար հետ մի ամանի մեջ՝ քերած պանիրը, 2 ձուն, թթվասերը, կանաչին և 2ճ/գ ալյուրը:
Խառնում ենք գդալով, մինչև ստացվի միաձույլ զանգված՝ առանց հարելու:
Տապակի մեջ լցնում ենք բուսական յուղը, այնուհետև լցնում ստացված զանգվածը:
Եփում ենք միջին կրակի վրա, կափարիչը փակ այնքան, մինչև ոսկեգույն երանգ կստանա:
Այնուհետև թեքում ենք, որ մյուս կողմն էլ եփվի, բայց արդեն՝ կափարիչը բաց:
Այս ամենը ձեզնից կխլի ոչ ավելի, քան 10-12 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Եթե դուք սիրում եք նախաճաշին պատրաստել արագ, ինքնատիպ ու չկրկնվող ուտեստ, ապա խաչապուրու այս բաղադրատոմսը, համոզված ենք, որ ձեզ կհետաքրքրի: Այն պատրաստվում է շատ արագ և միանգամից հագեցնում է քաղցը:
Բաղադրիչներ
Չոր պանիր - 200 գր
Սամիթ - 100 գր
Հավկիթ - 2 հատ
Թթվասեր - 200 գր
Ալյուր - 2 ճ/գ
Բուսական յուղ - 2 ճ/գ
Պատրաստումը
Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք իրար հետ մի ամանի մեջ՝ քերած պանիրը, 2 ձուն, թթվասերը, կանաչին և 2ճ/գ ալյուրը:
Խառնում ենք գդալով, մինչև ստացվի միաձույլ զանգված՝ առանց հարելու:
Տապակի մեջ լցնում ենք բուսական յուղը, այնուհետև լցնում ստացված զանգվածը:
Եփում ենք միջին կրակի վրա, կափարիչը փակ այնքան, մինչև ոսկեգույն երանգ կստանա:
Այնուհետև թեքում ենք, որ մյուս կողմն էլ եփվի, բայց արդեն՝ կափարիչը բաց:
Այս ամենը ձեզնից կխլի ոչ ավելի, քան 10-12 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Եթե դուք սիրում եք նախաճաշին պատրաստել արագ, ինքնատիպ ու չկրկնվող ուտեստ, ապա խաչապուրու այս բաղադրատոմսը, համոզված ենք, որ ձեզ կհետաքրքրի: Այն պատրաստվում է շատ արագ և միանգամից հագեցնում է քաղցը:
Բաղադրիչներ
Չոր պանիր - 200 գր
Սամիթ - 100 գր
Հավկիթ - 2 հատ
Թթվասեր - 200 գր
Ալյուր - 2 ճ/գ
Բուսական յուղ - 2 ճ/գ
Պատրաստումը
Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք իրար հետ մի ամանի մեջ՝ քերած պանիրը, 2 ձուն, թթվասերը, կանաչին և 2ճ/գ ալյուրը:
Խառնում ենք գդալով, մինչև ստացվի միաձույլ զանգված՝ առանց հարելու:
Տապակի մեջ լցնում ենք բուսական յուղը, այնուհետև լցնում ստացված զանգվածը:
Եփում ենք միջին կրակի վրա, կափարիչը փակ այնքան, մինչև ոսկեգույն երանգ կստանա:
Այնուհետև թեքում ենք, որ մյուս կողմն էլ եփվի, բայց արդեն՝ կափարիչը բաց:
Այս ամենը ձեզնից կխլի ոչ ավելի, քան 10-12 րոպե:
Բարի ախորժակ: