Օրվա բաղադրատոմս․ Ելակով տորթ
LifestyleԲաղադրամասեր՝
300 գրամ ելակ
300 գրամ կաթնաշոռ
300 գրամ թխվաքաբլիթ
150 գրամ շաքարավազ
100 մլ սերուցք
100 գրամ սերուցքային կարագ
100 մլ ջուր
20 գրամ ժելատին
Պատրաստման եղանակ՝
Թխվածքաբլիթը մանրացնել բլենդերով, ավելացնել կարագ, լցնել հարմար ամանի մեջ 20 րոպե դնել սառնարան։
Ժելատինը ջրով խառնել։
Ավելացնել սերուցք։
Շաքարավազն ու սերուցքը միախառնել։
Ավելացնել սերուցքիզանգվածը։
Լցնել թխվածքաբլիթի վրա, շարել ելակը։














