Օրվա բաղադրատոմսը. Աղանդեր «Պարֆե»
LifestyleԲաղադրիչներ
- ելակ - 100գր
- դեղձ - 100գր
- մյուսլի - 100գր
- յոգուրտ դասական - 400մլ
- Մրգերը կտրատել խորանարդաձև կամ ցանկացած այլ ձևի՝ կախված մրգերի չափսերից և Ձեր ճաշակից:

- Բաժակի մեջ հերթականությամբ լցնել 1գդալ մյուսլի:

- Ավելացնել 2 գդալ յուգուրտ:

- Լցնել կտրատված մրգերը:

- Կրկնել նույնը ևս 1 անգամ և աղանդերը պատրաստ է:

Ֆրանսիական հայտնի աղանդեր “Պարֆե” պատրաստելու շատ հեշտ բաղադրատոմս: