Օրվա բաղադրատոմս. Ելակով ռահատ լոխում (ֆոտո)
LifestyleԲաղադրամասեր՝
200 գրամ սառեցրած ելակ
150 գրամ շաքարի փոշի
15 գրամ ժելատին
Կես կիտրոնի հյութ
Ընկույզ
Պատրաստման եղանակ՝
Սառեցրած ելակը բլենդերով հարել:
Ավելացնել ժելատին ու կրկին հարել:
.jpg)
Ավելացնել շաքարի փոշի ու կիտրոնի հյութ:
.jpg)
Դնել կրակին, վերցնել մինչ եռալը:
Թողնել սառի ու հարել:
Լցնել փոքրիկ տարաների մեջ ու սառեցնել:
.jpg)
Զարդարել շաքարի փոշով ու ընկույզով:
.jpg)