Սննդակարգի թեթև շտկումով հնարավոր է քաշի զգալի կորուստ ունենալ
LifestyleՍննդաբանները պնդում են, որ սննդակարգի թեթեակի շտկումով հնարավոր է զգալիորեն քաշը նվազեցնել:
Այծի պանիր: Անսպասելի է, բայց գիտականորեն ապացուցված, որ այծի պանրի մեջ պարունակող հատուկ յուղերը թուլացնում են կլապանները, որոնք առանձնացնում են կերակրափողը ստամոքսից և այս ազդեցությունը մնում է երկար ժամանակ:
Մուգ շոկալադ: Կոֆեինը և տեոբրոմինը, որը մեծ քանակությամբ պարունակվում է մուգ շոկոլադի մեջ, կորտիզոլի և ախորժակի խթանիչների լավագույն ընկերներն են: Եթե դուք շոկոլադի սիրահար եք, հետևեք ժամերին՝ 18.00-ից հետո շոկոլադին ընդունումն արգելված է:
Կծու սոուսներ: Գիշերը ստամոքսը պետք է հանգստանա, իսկ կծու սնունդը թույլ չի տալիս դա:
Քաղցր: Գիշերը քաղցր ուտելը գայթակղություն է, որին դժվար է դիմակայել, սակայն՝ պետք է:
Կարմիր գինի: Առողջապահության ոլորտի որոշ մասնագետներ պնդում են, որ մեկ բաժակ կարմիր գինին օգտակար է առողջության համար, սակայն հաշվի չեն առնում այն ընդունելու ժամը:
Նյութը հրապարակման պպատրաստեց ORER.news-ը: