Հավի մսով և պանրով աղցան
Lifestyle- հավի միս - 200 գր (ապխտած)
- ձիթապտուղ սև - 1 բանկա
- վարունգ - 2 հատ
- լոլիկ - 2 հատ
- պանիր սուլուգունի - 200 գր
- մայոնեզ - 50 գր
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Ձիթապտուղներն ու հավի ապխտած միսը կտրատում ենք:

- Այնուհետև ձողիկաձև կտրատում ենք վարունգները և պանիրը: Լոլիկների միջուկն առանձնացնում ենք, իսկ մնացածը՝ կտրատում:

- Լոլիկների հյութի մեջ լցնում ենք մայոնեզն ու պղպեղը:

- Հյութը լցնում ենք աղցանի վրա և անհրաժեշտության դեպքում աղ և պղպեղ ցանում:

- Աղցանը 2 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան և մատուցում:

Արդյունքում ստացվում է շատ համեղ աղցան