Կոկռոշենու պտուղների բացառիկ օգտակար հատկությունների մասին
LifestyleԿոկռոշենու (крыжовник) պտուղները ոչ միայն շատ համեղ են, այլև օժտված են մի շարք բացառիկ օգտակար հատկանիշներով: Այն համարվում է հզոր հակաբորբոքային, հակաբակտերիալ, հակասնկային, և հակամիկրոբային միրգ:
Կոկռոշենու պտուղները նվազեցնում են արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը, բարելավում է արյան որակը: Այս միրգը վիտամին С-ի հզոր աղբյուր է, որը նաև օգնում է մաքրել օրգանիզմը տոքսիններից ու բարձրացնել սպիտակուցների նյութափոխանակությունը:
Կոկռոշենու պտուղներով կարող եք ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից, որի համար այն պետք է օգտագործել հետևյալ կերպ. կոկռոշենու մի քանի պտուղները թրջեք ջրի մեջ, թողեք այն մնա ամբողջ գիշեր, այնուհետև տրորեք պտուղները նույն ջրում և քամեք: Ստացված հյութը պետք է խմել ամեն օր:
Օգտակար է նաև կոկռոշենու տերևներից պատրաստած թեյը, որը հարկավոր է խմել օրական երեք անգամ: Բժիշկները տեղեկացնում են, որ 2-3 շաբաթվա ըբթացքում ամեն օր այս հատապտուղն ուտելու կամ նրա թուրմը խմելու դեպքում մարդուն ամբողջ տարվա ընթացքում ոչ մի առողջական խնդիր չի ունենա:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Orer.am-ը: