Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Սնիկերս»
LifestyleԲաղադրամասեր՝
1 տուփ սերուցքային կարագ
1 տուփ խտացրած կաթ
500 գրամ կաթնային թխվածքաբլիթ
200 գրամ թթվասեր
250 գրամ արախիս
4 ճաշի գդալ կակաոյի փոշի
2 ճաշի գդալ շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակ՝
Կարագը հալեցնել, ավելացնել խտացրած կաթը ու հարել։

Թխվածքաբլիթը մանրացնել։

Ավելացնել ընդհանուր զանգվածին։

Լցնել հարմար ամանի մեջ՝ 3 սմ հաստությամբ։
Վրան լցնել արախիսը։

Շաքարի փոշին, կակաոն, թթվասերը միախառնել։ Դնել կրակին։ 5-7 րոպե եռացնել, վերցնել կրակին, ավելացնել մի փոքր կտոր կարագ։

Լցնել արախիսի շերտի վրա ու դնել սառնարան 2 ժամ։
.png)