Պատրաստում ենք պիցցայի խմոր իտալական դասական բաղադրատոմսով. Ուղղակի նրբություն, որ պատրաստվում է չտեսնված հեշտ և արագ
LifestyleՑանկանո՞ւմ եք համտեսել պիցցա իտալական դասական բաղադրատոմսով պատրաստված խմորով, զգալ իտալական համը, ապա այս պարզ բաղադրատոմսը գրի առեք, քանի որ սրանով նաև շատ հեշտ է խմորը պատրաստելը:
Բաղադրիչներ
400 մլ կեֆիր
Ձու— 2 հատ
1/2 թ/գ աղ
1 թ/գ շաքարավազ
2,5 բաժակ ալյուր
1/2 թ/գ սոդա
Մի փոքր քացախ
Շարունակությունը՝ այստեղ: