Օրվա բաղադրատոմսը. Շոկոլադե գանեշ
LifestyleGanache- ը ֆրանսիական բառ է, որն օգտագործվում է խիտ շոկոլադի եւ կրեմի համակցության համար, որոնք օգտագործվում են icing, glaze, լցնում, սոուսով եւ truffles. Դա շատ հեշտ է անել եւ մաքուր հաճույք ստանալու համար, որը լցնում է ձեր գանգը լցրած կամ ծածկված տորթից:
Ինչ պետք է ստանաք
- 12 ունցիա ցորենի շոկոլադ (լավ որակ, թակած տուգանք)
- 1 1/4 բաժակ ծանր բրդյա կրեմ
- Լրացուցիչ: 1 ճաշի գդալ մաքուր վանիլային քաղվածք
Ինչպես դարձնել այն
- Տեղադրել թակած շոկոլադը միջին չժանգոտվող պողպատից ամանի մեջ:
- Տաքացրեք կրաքարով կրեմը մի փոքր տապակով միջին ջերմության վրա, մինչեւ որ գալիս է միայն մի բարկանալ: Ուշադիր եղեք, որ չթողնեք եփել այն պատճառով, որ այրված սերուցքը շատ դժվար է ջեռուցել վառարանների տարրերը:
- Երբ բրնձի կրեմը եփել է մի բարկանալ, այն դանդաղորեն լցնել տաքացած շոկոլադի վրա եւ թողնել մոտ 10 րոպե:
- Շոկոլադե կրեմի խառնուրդը խառնել մինչեւ այնքան սահուն, այնպես էլ շոկոլադե կտորներ չկան:
- Թխել վանիլի քաղվածքների մեջ, եթե օգտագործում եք: Դուք նաեւ կարող եք օգտագործել նարնջի, նուշ, սուրճ կամ ցանկացած այլ բուրմունք, որը ցանկանում եք ստանալ ձեր գայանի համար ճիշտ համը:
- Թույլ տալ շոկոլադի գանգը, թեթեւակի սառեցնելուց առաջ այն դանդաղորեն թափեք ձեր տորթի վրա: Միշտ սկսեք տաքացնել կենտրոնում գտնվող գանգը եւ աշխատեք ձեր ճանապարհը դեպի դուրս: Եթե ձեր ganache ստանում է շատ հաստ է թափել սահուն տեղը գավաթը, թեթեւակի simmering ջուր ստեղծելու մի խեժ արտադրանքը նորից խնամել չխռնել այն.
- Եթե դուք ցանկանում եք, որ փրփրացող սառույց ձեր նախագիծը կարող եք նաեւ թույլ տալ, որ ganache է սառը ամբողջովին, մինչեւ այն հաստ է, ապա ծեծել է ձեռքի խառնիչ կամ թափահարել մինչեւ այն թեթեւ եւ փափուկ. Գույնը ավելի թեթեւ կլինի, քան այն դեպքում, եթե դուք հեռացնեք այն մենակ, որպեսզի օգտագործեք շատ մուգ շոկոլադ, եթե ձեզ անհրաժեշտ է ավելի մուգ երանգ:
Մանրամասներն՝ այստեղ